BizPass d.o.o. Niš

Sve je u poverenju

Teško se dolazi do njega, još teže se održava a gubi se tako lako...

Ako nas pitate čime se najviše hvalimo, to je upravo činjenica da imamo klijente sa kojima saradnja traje onoliko dugo koliko postojimo.
Ako nas pitate na šta smo ponosni, to je upravo činjenica da nam je odnos sa partnerima evoluirao iz poslovnog u prijateljski.

BizPass - partnerstvo, za farmaceute
Proizvodnja BizPass - za farmaceute

Proizvodnja

…nije samo stvaranje novih materijalnih vrednosti… u svaki novi proizvod ugrađena je ideja, želja, napor, entuzijazam, kreativnost! U svaki korak od formulacije do dizajna ambalaže, svi smo ostavili deo sebe. Naši proizvodi iza sopstvenog naziva “kriju” imena i prezimena svih nas koji smo ih stvarali.

BizPass d.o.o. je posebno ponosan na svoje brendove, a misija nam je da podelimo sa Vama entuzijazam i sreću koju osećamo.

U drugoj polovini 2020. godine, naša kompanija se “usudila” na iskorak i pokrenula je proizvodnju sopstvene robne marke, angažujući za taj posao eminentne i dokazane kompanije. Naš prvi proizvod i naš najveći ponos je Mustang gel koji je, zapravo, i prvi u brendu koji će nositi isti naziv: Mustang. Iza “Mustanga”, plasirali smo prve iz linije proizvoda namenjene koži pod nazivom “Naissa Cosmetics”. Sa sigurnošću možemo da obećamo da je ovo tek početak… 

Više o “Mustang”-u pogledajte na strani: www.staza-zdravlja.com/mustang, a o “Naissa”-i na strani: www.naissa-cosmetics.rs

BizPass Distribucija medicinskih preparata - za farmaceute

Distribucija & OUTSOURCING

Osluškujući svoje kupce, pažljivo smo birali proizvode za asortiman naše veleprodaje. BizPass je, pre svega, orjentisan na distribuciju dodataka ishrani i kozmetičkih preparata iz asortimana apoteke. Moderan pristup prodaji, gde smo implementirali sistem za online nabavku, obezbedili dinamiku isporuka na zahtev kupca, obezbedili praćenje artikala po serijama i roku trajanja, organizovali podršku u amortizaciji i optimizaciji zaliha kupca, ubrzali ekspeditivnost u sprovođenju akcija i distribuciji informacija, su tek deo onoga što svakodnevno sprovodimo. Dostupni smo. Svima.

BizPass d.o.o. je od 01.03.2023 godine deo projekta koji se zove “INTEGRISAM SISTEM USLUGA” kojim rukovodi preduzeće Hypericum d.o.o. iz Niša. Suština je da je kompletna usluga prodaje naše firme, kao i upravljanje portalom ONLINE TREBOVANJE prepušteno ovom preduzeću. Od 01.03.2023. ćete, pristupajući portalu, biti u mogućnosti da vidite šta će iz asortimana biti isporučeno iz BizPass-a a šta iz drugih kompanija.

Medicinski marketing

Blagovremena distribucija tačnih i preciznih informacija iz domena medicinski značajnih karakteristika preparata poverena je našoj Mr Ph Ani Stanković, koja je na čelu našeg medicinskog tima i glavni koordinator marketinške strategije u BizPass-u. 

BizPass Mustang kongres - za farmaceute

BizPass d.o.o. je od 01.03.2023 godine deo projekta koji se zove “INTEGRISAM SISTEM USLUGA” kojim rukovodi preduzeće Hypericum d.o.o. iz Niša. Suština je da je kompletna usluga marketinga naše firme prepuštena ovom preduzeću. Od 01.03.2023. ćete, u svojoj apoteci ili ordinaciji komunicirati sa saradnicima Hypericum d.o.o. Niš

Digitalni marketing

Značaj informisanja je odavno utemeljen u svesti svakog pojedinca. U eri kada je, dokazano, internet najdostupniji medij, prirodno je da budemo uključeni u ovaj segment distribucije informacija. U tom smislu, svojim partnerima, omogućili smo paletu usluga vezanih za prisutnost na internetu. Pozivamo vas da pogledate naša digitalna rešenja 

BizPass Digitalni Marketing za farmaceute

Da li mislite da je prisustvo na internetu važno? 

Potpuno ste u pravu… Iskustvo protekle godine i hvatanje u koštac sa globalnom krizom izazvanom pandemijom pokazalo je neophodnost da se deo poslovanja “prenese” na globalnu internet mrežu. Da nije bilo toga, mnogi od nas ne bi mogli obavljati i najjednostavnije poslove. 

Da li mislite da je web site najveći izlog vaše apoteke? 

Ne možete ni da zamislite koliko… Broj kupovina obavljenih putem interneta se višestruko uvećao samo u proteklih 18 meseci. Broj pretraga za proizvodima iz asortmana apoteke prednjači u odnosu na proizvode široke potrošnje. 

Da li se ne usuđujete na taj korak jer je sve to jako, jako skupo?  

E, tu ste se stvarno prevarili… Kako? Jednostavno: naši partneri imaju našu podršku po ceni koja ne opterećuje budžet njihove ustanove. Želite da saznate više? Ili da saznate sve? Može… Kontakt forma je na dnu strane.. Samo pokažite interesovanje, to je sve što treba

BizPass d.o.o. je od 01.03.2023 godine deo projekta koji se zove “INTEGRISAM SISTEM USLUGA” kojim rukovodi preduzeće Hypericum d.o.o. iz Niša. Suština je da je kompletna usluga digitalnog marketinga prepuštena ovom preduzeću. 

Novosti

01.01.2023.portal ONLINE trebovanje

Drage kolege, obaveštavamo vas da možete imati uvid u proširenje asortimana klikom na dugme “Najnovije ulistano” na samoh+m portalu

15.01.2023. Počeo sa radom CENTAR za AKCIJE na PORTALU za korisnike “Online trebovanje” servisa. Pristupate mu brzo klikom na dugme “centar za akcije”

Novosti BizPass
0

DOBAVLJAČA

0

PREPARATA

0

BRENDOVA

0

APOTEKA

0

GRADOVA

BizPass kontakt za farmaceute

Želite da sarađujemo?

Sve proizvode i usluge koje BizPass ima u svojoj ponudi, realizuju se preko objedinjenog Hypericum servisa.