BizPass d.o.o. Niš

Čuvaj svoje zdravlje

Ako čuvaš svoje zdravlje, stvaraš dobre navike, upotpunjuješ svoje znanje, onda si na pola puta da zaštitiš sve koji te okružuju.

Pitaj svog lekara ili svog farmaceuta za mišljenje na temu onoga što te muči.

Budite odgovorni - za pacijente

Aktivnosti

Medicinski tim kompanije BizPass je uvek na pravom mestu, bilo da su to kongresi lekara ili farmaceuta, bilo da su to savetovališta, dani otvorenih vrata, prezentacije novih proizvoda. Tamo gde se uči – tamo smo mi

BizPass promocija sa pacijentima Sokobanja - za pacijente
BizPass aktivnosti - Kopaonik - za pacijente
BizPass promocija sa pacijentima - Atom caj - Zajecar
BizPass promocija sa pacijentima - za pacijente

Savetovalište

Najvažniji deo naših aktivnosti usmeren je na ličnu komunikaciju sa svima koji su pokazali interesovanje da otklone nejasnoće vezane za interakcije lekova sa OTC preparatima i dodacima ishrani, zato su naša savetovališta u partnerskim apotekama svojevrstan zaseban brend naše kompanije. Sva naša savetovališta su bezuslovno usmerena na bezbednost pacijenta, potpuno besplatna i poverljiva. Saveti koje pružamo su u domenu naše stručne ekspertize bez zalaženja u polje postavljanja dijagnoza ili donošenja zaključaka koje mora doneti lekar uz adekvatne dijagnostičke metode. Naše prezentacije su jako posećene jer su naši pacijenti prepoznali nenametljiv i stručan način predstavljanja proizvoda isticanjem kako benefita, tako i mera opreza, sve u cilju olakšavanja donošenja odluke o tome kada će, da li će i koji će preparat izabrati.

Apoteke

Naše proizvode potražite u našim partnerskim apotekama